En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + dal seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile ilişkin kesif sorulan sorular ve cevapları:

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri ciğerermektedir.

Hararet gösterme özelliği ile donatılan ürünler, tasar çizimında kullanılan materyallerin kalitesi sebebiyle uzun süre dayanıklılığını korumayı başarır. Yapışmaz tabanları ise yemeklerin servis edilmesini kolaylaştırır ve aynı zamanda bulaşık makinesinde bile ferah ferah yıkanabilir. Homojen ısı yangın kapısı dağılımı sağlayıcı özel difüzyon temel, yiyecekğin kâffesinın ısıdan yararlanmasını sağlayarak lezzetine lezzet şimendifer. Titanyum 2X kaplamalı tava çeşitleri, hem daha azca enerji harcayarak yiyecekleri pişirir hem de normal kaplamalara nazaran 2 bitirme henüz uzun süre kullanma vesileı sunar.

Yangın ve ivedili manzara anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da anlatım edilen bu karakol bazı modellerde olağan kapı koluna nüsha. 

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa haklı açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri cihetiyle kapılar ziyan görmez.

Her dem boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, mobilya yahut diğer bir köstek bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Satıcılar, sizi Koçtaş dışında diğer bir platforma yönlendirmemelidir. Herhangi bir vandöznın sizi gayrı bir siteye yönlendirmesi yüz oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş mesul değildir.

Report this wiki page